Om Yding Enggård Slagtervarer

Forretningen er grundlagt i 2017 og har siden da leveret kvalitetskød og lækre slagtervarer til alle vore kunder. Vi lægger vægt på gamle slagtertraditioner og god, gammeldags, dansk mad, men holder os samtidig opdateret på efterspørgslen efter moderne kødvarer. Vi vægter venlighed, faglighed og service højt, så vores kunder altid forlader forretningen med et smil på læben.

Et godt team

Når du træder ind ad døren til Yding Enggaard Slagtervarer, bliver du mødt af os, Dorthe og Louis, som er indehaverne af forretningen. Louis er slagteren i butikken, og har mere end 40 års erfaring i slagterfaget. Han har tidligere både arbejdet i privat regi og i supermarkedsbranchen, og han producerer, med sit store råvarekendskab, selv butikkens slagtervarer som spegepølser og rullepølser. Dorthe styrer al mad ud af huset og producerer også forretningens populære tapasanretninger.

Nyheder i 2019

Efter en flyvende opstart med stor efterspørgsel og fantastiske kunder, er vi i 2019 klar med nyeste skud på stammen, som er en webshop med slagtervarer til hobbyslagteren. Vi kommer til at udbyde hele vores fysiske sortiment på webshoppen, hvor slagterentusiastister kan bestille både ferskt og frossent kød til levering eller afhentning i butikken. Som respons til den store interesse for slagtervarer, vi har oplevet, har vi også oprettet Facebook-gruppen “Farfars Pølsemageri & Røgeri,” hvor vi og hobbyslagtere deler ideer med hinanden. Find gruppen på Facebook og bliv medlem.

Kontakt os

Står du over for et arrangement og gerne vil tilbyde dine gæster fx et lækkert pålægsbord, så ring til os og få et tilbud. Vi har stor erfaring i levering til selskaber og finder sammen med dig den helt rigtige sammensætning til stemningen ved arrangementet. Har du andre spørgsmål til vores slagtermester eller søger du specialvarer, kan du ringe på tlf. 20 22 67 02 (Dorthe), 23 71 00 78 (Louis) eller sende en mail på ydingenggaard@gmail.com.